Year 12 Examinations Timetable – January 2025

| Day/Date | Session 1 (9.00am – 10.55am) | Session 2 (11.15am – 12.35pm) | Session 3 (1.15pm – 3.20pm) |
|----------------------|---|---|---|
| Tuesday 21 January | Food and Nutrition 9.00am – 11.00am (2 hours) ET (9.00am -11.30am) | Art and Design (will take place in Art Classrooms) 12.00pm – 3.00pm (3 hours) | |
| Wednesday 22 January | Business and Communication Systems 9.00am – 10.00am (1 hour) ET (9.00am -10.15am) | French (Writing) 11.20am – 12.35pm (1 hour 15 minutes) ET (11.20am – 12.54pm) | Construction and the Built Environment 1.20pm – 2.50pm (1 hour 30 minutes) ET (1.20pm – 3.12pm) |
| | English Literature 9.00am – 11.00am (2 hours) ET (9.00am -11.30am) | Agriculture and Land Use 11.20am – 12.20pm (1 hour) ET (11.20am - 12.35pm) | |
| Thursday 23 January | Media Studies (Component 1) 9.00am – 10.30am (1 hours 30 minutes) ET (9.00am – 10.53am) | Geography 11.20am – 12.05pm (45 minutes) ET (11.20am - 12.16pm) | Drama 1.20pm – 2.50pm (1 hour 30 minutes) ET (1.20pm – 3.12pm) |
| Friday 24 January | Technology and Design 9.00am – 10.30am (1 hour 30 minutes) ET (9.00am – 10.53am) | Spanish (Writing) 11.20am – 12.35pm (1 hour 15 minutes) ET (11.20am – 12.54pm) | Double Award Chemistry 1.20pm – 2.05pm (45 minutes) ET (1.20pm – 2.16pm) Double Award Chemistry Practical Paper 2.10pm – 2.40pm (30 minutes) ET (2.20pm -2.58pm) Single Award Science |
| | | | Practical Paper 1.20pm – 2.05pm (45 minutes) ET (1.20pm – 2.16pm) |
| Monday 27 January | Media Studies (Component 2) (G9) 9.00am – 10.30am (1 hour 30 minutes) ET (9.00am – 10.53am) | Statistics 11.20am – 12.20pm (1 hour) ET (11.20am - 12.35pm) | Business Studies 1.20pm – 2.50pm (1 hour 30 minutes) ET (1.20pm – 3.12pm) |
| Tuesday 28 January | French (Reading) 9.00am – 10.00am (1 hour) ET (9.00am – 10.15am) | Spanish (Reading) (11.20am – 12.20pm) (1 hour) ET (11.20am – 12.35pm) | Religious Studies 1.20pm – 2.50pm (1 hour 30 minutes) ET (1.20pm – 3.12pm) |

Year 12 Examinations Timetable – January 2025

| | Music (G5) 9.00am – 10.30am (1 hour 30 minutes) | | |
|----------------------|---|--|---|
| Wednesday 29 January | Physical Education 9.00am – 10.15am (1 hour 15 minutes) ET (9.00am -10.34am) | Child Development 11.20am – 12.35pm (1 hour 15 minutes) ET (11.20am – 12.54pm) Digital Technology 11.20am – 12.20pm (1 hour) ET (11.20am - 12.35pm) | Double Award Biology 1.20pm – 2.05pm (45 minutes) ET (1.20pm – 2.16pm) Double Award Biology Practical Paper 2.10pm – 2.40pm (30 minutes) ET (2.20pm -2.58pm) |
| Thursday 30 January | Further Mathematics 9.00am – 11.00am (2 hours) ET (9.00am -11.30am) | History 11.20am – 12.20pm (1 hour) ET (11.20am - 12.35pm) | Double Award Physics 1.20pm – 2.05pm (45 minutes) ET (1.20pm – 2.16pm) Double Award Physics Practical Paper 2.10pm – 2.40pm (30 minutes) ET (2.20pm -2.58pm) |
| | | | Single Award Science 1.20pm – 2.20pm |

GCSE Drama Practical Assessment will take place on Friday 31 January for GCSE Drama students.

- All Year 12 pupils will be back to timetabled classes on Friday 31 January 2025.
- All examinations will take place in Assembly Hall 1, unless otherwise stated.
- 25% extra time allocations are shown for each examination in green.